Handelsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.sauceumami.com

www.sauceumami.com ejes af Sauce Umami ApS, CVR-nr. 21254134, adresse Byvej 39, 2650 Hvidovre, Danmark, tlf. +45 41482131, og e-mailadresse info@sauceumami.com

Aftalerne indgås på dansk

Betaling:

Vi modtager betaling med, Visa Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, og MobilePay. Vi opkræver gebyr for betaling med Visa Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og MobilePay.

Se sats for gebyrerne her:

Dansk udstedte kort 1,45%
Udenlandsk udstedte kort 2,75%
MobilePay 1 kr. pr. transaktion

Beløbet trækkes først, når varen afsendes. Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt hvis der bestilles mindre end 3 poser fond. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet.

Levering:

Vi leverer varen 1-2 dage efter dit køb.
Vi leverer varerne med PostNord og GLS.
Vi leverer i Danmark.

Fortrydelsesret:

Der er ikke fortrydelsesret da der er tale om en fødevare som kan blive forringet i forbindelse med forkert opbevaring eller behandling.

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen

Når du køber en vare hos os har du reklamationsret efter købeloven. Vi gør opmærksom på at da er er tale om en fødevare, har vores produkter en begrænset holdbarhed.

Du kan reklamere ved at henvende dig til os på kundeservice@sauceumami.com .

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer. Bemærk at vi kun kan modtage returpakker sendt med omdeling da vi ikke kan hente pakken på postkontorer eller andre dropsteder.

Klageadgang:

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@sauceumami.com .